phone 016 48 73 07

The Game

Het verhaal speelt zich af in de toekomst.

De moderne beschaving werd heel lang geleden vernietigd. De oorzaak is niet bekend, maar grote landmassa's veranderden van vorm toen de zeespiegel steeg tot ongekende hoogten...

Enige tijd na het einde van de wereld, meerbepaald in het jaar 2023, werd een natie gevestigd in het voormalige Continent Brabantia: 'WIKKE'.

'WIKKE' groeide snel en werd verdeeld in verschillende districten. Elk district was verantwoordelijk voor de productie van goederen, en stond onder leiding van het 'Capitool'. Aan het hoofd van het Capitool staat de bloeddorstige 'President Gemp'. Hij stuurt het land WIKKE aan op dictatoriale wijze.

Ongeveer vierenzeventig jaar geleden rebelleerden de verschillende districten tegen het Capitool. Uiteindelijk heeft het Capitool de opstand de kop in kunnen drukken, toch zijn er enorm veel doden gevallen. Vijf districten werden verslagen en een zesde district werd volledig uitgeroeid en platgebrand. Dit om een voorbeeld te stellen naar de andere districten.

Ook in de nasleep van deze rebellie bedacht het Capitool de 'Hungergames': een jaarlijks evenement waarbij 10 lotelingen (tributes) gekozen worden om hun district te vertegenwoordigen. Die competitie, waar de tributes elkaar tot de dood moeten bevechten tot er slecht één iemand overblijft, geeft de districten de kans om hun eer te verdedigen.

Het is een herinnering aan alle slachtoffers die gevallen zijn, en moet helpen voorkomen dat gelijkaardige misdaden opnieuw gebeuren. 

Jullie teams worden onderverdeeld in districten...

Waar 'WIKKE' ligt? Daar komen jullie zelf wel achter... of niet.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x