phone 016 48 73 07

'KOMT GOED' PIN


Met “Komt goed!” en andere tags, probeert artiest 'straatletters' graffiti in een positief daglicht te brengen en mensen dat extra duwtje in de rug te geven.

De plekken waarop hij zijn tags zet zijn meest tijdelijk, werfplaten bijvoorbeeld die weer verdwijnen wanneer een werf afgewerkt is. Op die manier is er steeds genoeg variatie en verandert het straatbeeld continu.

Telkens als mijn broer Wim van een chemo-behandeling terugkwam trok hij een selfie bij een KomtGoed!-tag in Leuven.

Dit was 'ter ore gekomen' van 'Straatletters', en om Wim een extra hart onder de riem te steken maakte hij een grote gepersonaliseerde tag in de buurt van Wim's huis, op de route waar hij vaak op gaat wandelen.

Dankzij  'Straatletters' kunnen we deze knappe actie opzetten! Merci kerel! 

Speciaal voor onze actie worden er zilverkleurige pins gemaakt, die verkocht worden aan 10 euro per stuk. De volledige opbrengst hiervan gaat naar de vzw Stopdarmkanker van Dr. Luc Colemont. Met het geld wordt heel hard ingezet op sensibilisering. Darmkanker kan voorkomen en zelfs genezen worden, als je er op tijd bij bent (Doe de test!)

Onze pins zijn nu al een hype!
De eerste batch van 500 pins was op 2 weken tijd volledig uitverkocht!
De tweede batch van 750 pins was op 1 week volledig uitverkocht!
We wachten op de derde batch, dit keer 1500 pins.

Wil je zelf een pin bemachtigen, ga eens langs bij één van de onderstaande verkooppunten!

Voor bestellingen van 14 pins of meer kan u best een mailtje sturen naar drieharingen@gempemolen.be, met daarin je (facturatie)gegevens en facturatie-emailadres en telefoonnummer. Wij houden je dan op de hoogte van zodra je pins beschikbaar zijn!

Ben je handelaar en wil je je steentje bijdragen om deze pins mee te verkopen? Wij hebben een toffe formule uigewerkt hiervoor.  

  

We hopen op uw steun,

Met sympathieke groet,
Hans Meus

De pins zijn te koop bij


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x